Працюємо з 11:00 до 21:00
ДОСТАВКА СУШІ КИЇВ
НА БОРЩАГІВЦІ

Ваш кошик порожній!

СУШІ

Показати
Сортувати:
Фільтр товарів
Авокадо суші (40г)
рис, авокадо
49грн.
Лосось суші (40г)
рис, лосось
59грн.
Лосось хк суші (40г)
рис, лосось хк
69грн.
Вугор суші (40г)
рис, угорь
75грн.
СУШІ

Суші. Меню суші. Суші в Takesyake

Суші дуже різноманітні на вигляд, смак і спосіб приготування, а на відміну від ролів, сушіння мають зовсім інший, цікавий вигляд. Суші, а точніше назва в японській кухні - нігірі, в Європі сушисти називають сушами або сушками. Можемо з упевненістю сказати, що це дуже смачно і красиво виглядає на столі, для різноманітності те, що потрібно. І так суші нігірі це грудочка рису в 20г і зверху який лягає начинка в 20г. По фото можна сказати що це дуже просто, але цікаво, насправді нігірі готуються з дуже свіжого рису, а готуючи рисову заготовку, спочатку скручується в кульку, потім надається форма конуса між великим і вказівним пальцем сушиста. Головне правило створити форму але зберегти легкість, в момент вживання щоб перевірити правильність, вмокаючи в соєвий соус на одну секунду, ви побачите як рис моментально вбирає його. Начинки сушіння досить різноманітні, свіжий або копчений лосось, креветка тигрова, авокадо, тунець і вугор. Лосось достатньо покласти на рисову заготовку і пригладити для форми, решта всіх начинок бажано зміцнюються тонкою смужкою норі у вигляді кільця. Відкрию вам секрет що для цікавішого смаку, сушисти на зворотну частину рису кладуть кілька грам васабі за допомогою чого додається ніжна гострота. При вживанні наприклад суші з лососем, потрібно лише мокати не більше 1 секунди в соус і відразу їсти, не варто перетримувати, так як рис може розпадатися в соусі. Любителі сушок замовляють цілі, різноманітні сети лише з нігірі і їдять їх без паличок руками і не втрачають думки суші поряд зі мною. Якщо плануєте організувати свято, день народження, рекомендуємо придбати кілька видів нігірі і ваші гості залишаться задоволені.