
Роли гарячі. Меню гарячих роликів. Суші гарячі Takesyake
Роли класичні готуються з теплого, свіжого рису, в основу яких входить різна начинка, а зовні може бути в листі норі, кунжуті, ікрі або рибі. У японських стравах також можна зустріти гарячі суші, які кардинально відрізняються від звичайних, холодних ролів. Гарячі роли можемо поділити на кілька видів: запечені, смажені. Давайте розглянемо їхню відмінність, і так Запечені роли - готовий рол на основі рису зовні або загорнутий в лист норі з різними начинками, запечений в інфрачервоній пічці. Спосіб приготування дуже близький до класичних ролів, але після чого готове блюдо ріжеться на порції і викладається в грубку. Дані суші можуть просто запікатися або з додаванням соусів на верх на основі сиру філадельфія, ікри мосого, майонезу з гострим соусом кімчі, а так із звичайним сиром, що плавиться на ролах. Можемо з упевненістю сказати, що ви залишитеся задоволені від незвичайного смаку гарячих ролів, вмокаючи їх у соєвий соус. Смажені роли теж недалекі від приготування класики. Процес приготування полягає в тому, коли приготовлений рол, він не ріжеться на частини, а обвалюється в темпурі (заготівля тіста на основі темпурного, рисового борошна та яйця). Далі кидається рол в киплячу олію і витримується недовгий час, при цьому трохи темпура збільшується в розмірах. У результаті виходить дуже красивий і золотистий колір, який дуже смачно пахне. Гарячі роли ріжуться на частини й одразу готові до вживання, за бажанням поливаються соусом унаги. Для багатьох хто ніколи не куштував гарячі страви, можуть стати одними з улюблених страв японської кухні.