Працюємо з 11:00 до 21:00
ДОСТАВКА СУШІ КИЇВ
НА БОРЩАГІВЦІ

Ваш кошик порожній!

ГАРЯЧІ

Показати
Сортувати:
Фільтр товарів
8
1
5
1
7
1
1
1
2
2
1
1
1
1
1
1
2
Чіз чікен рол (250г)
Підкопчена куряча грудка, крем сир, шапочка з трьох видів сирів, кунжут білий
215грн.
Мідія фрі рол (225г)
Мідія, солодкий перець, пір'я зеленої цибулі, кляр, сухарі тонкацу
239грн.
Чіз лосось рол (210г)
Печений лосось, крем сир, пір'я зеленої цибулі, шапочка з трьох видів сирів.
246грн.
Лосось фрі рол (300г)
Лосось печений, крем-сир, огірок, кляр, сухарі тонкацу
249грн.
Курка фрі рол (300г)
Підкопчена куряча грудка, томат, цибуля фрі, крем-сир, кляр, сухарі тонкацу
259грн.
Креветка фрі рол (300г)
Креветка, огірок, крем-сир, кляр, тонкацу сухарі
279грн.
Сяке гриль рол (255г)
Лосось запечений, манго, крем-сир, моцарелла
289грн.
Вугор фрі рол (310г)
Вугор, крем-сир, огірок, кляр, сухарі тонкацу, соус унагі
299грн.
Роял рол (280г)
Печений лосось,сир дор блю,крем-сир,шапочка з трьох видів сирів,ікра массаго
325грн.
ГАРЯЧІ

Роли гарячі. Меню гарячих роликів. Суші гарячі Takesyake

Роли класичні готуються з теплого, свіжого рису, в основу яких входить різна начинка, а зовні може бути в листі норі, кунжуті, ікрі або рибі. У японських стравах також можна зустріти гарячі суші, які кардинально відрізняються від звичайних, холодних ролів. Гарячі роли можемо поділити на кілька видів: запечені, смажені. Давайте розглянемо їхню відмінність, і так Запечені роли - готовий рол на основі рису зовні або загорнутий в лист норі з різними начинками, запечений в інфрачервоній пічці. Спосіб приготування дуже близький до класичних ролів, але після чого готове блюдо ріжеться на порції і викладається в грубку. Дані суші можуть просто запікатися або з додаванням соусів на верх на основі сиру філадельфія, ікри мосого, майонезу з гострим соусом кімчі, а так із звичайним сиром, що плавиться на ролах. Можемо з упевненістю сказати, що ви залишитеся задоволені від незвичайного смаку гарячих ролів, вмокаючи їх у соєвий соус. Смажені роли теж недалекі від приготування класики. Процес приготування полягає в тому, коли приготовлений рол, він не ріжеться на частини, а обвалюється в темпурі (заготівля тіста на основі темпурного, рисового борошна та яйця). Далі кидається рол в киплячу олію і витримується недовгий час, при цьому трохи темпура збільшується в розмірах. У результаті виходить дуже красивий і золотистий колір, який дуже смачно пахне. Гарячі роли ріжуться на частини й одразу готові до вживання, за бажанням поливаються соусом унаги. Для багатьох хто ніколи не куштував гарячі страви, можуть стати одними з улюблених страв японської кухні.