Працюємо з 11:00 до 21:00
ДОСТАВКА СУШІ КИЇВ
НА БОРЩАГІВЦІ

Ваш кошик порожній!

ГАРЯЧІ

Показати
Сортувати:
Фільтр товарів
8
1
5
1
7
1
1
1
2
2
1
1
1
1
1
1
2
Чіз чікен рол (250г)
Підкопчена куряча грудка, крем сир, шапочка з трьох видів сирів, кунжут білий
179грн.
Лосось фрі рол (300г)
Лосось печений, крем-сир, огірок, кляр, сухарі тонкацу
199грн.
Чіз лосось рол (210г)
Печений лосось, крем сир, пір'я зеленої цибулі, шапочка з трьох видів сирів.
199грн.
Мідія фрі рол (225г)
Мідія, солодкий перець, пір'я зеленої цибулі, кляр, сухарі тонкацу
210грн.
Курка фрі рол (300г)
Підкопчена куряча грудка, томат, цибуля фрі, крем-сир, кляр, сухарі тонкацу
219грн.
Креветка фрі рол (300г)
Креветка, огірок, крем-сир, кляр, тонкацу сухарі
229грн.
Сяке гриль рол (255г)
Лосось запечений, манго, крем-сир, моцарелла
239грн.
Вугор фрі рол (310г)
Вугор, крем-сир, огірок, кляр, сухарі тонкацу, соус унагі
249грн.
Роял рол (280г)
Печений лосось,сир дор блю,крем-сир,шапочка з трьох видів сирів,ікра массаго
279грн.
ГАРЯЧІ

Роли гарячі. Меню гарячих роликів. Суші гарячі Takesyake

Роли класичні готуються з теплого, свіжого рису, в основу яких входить різна начинка, а зовні може бути в листі норі, кунжуті, ікрі або рибі. У японських стравах також можна зустріти гарячі суші, які кардинально відрізняються від звичайних, холодних ролів. Гарячі роли можемо поділити на кілька видів: запечені, смажені. Давайте розглянемо їхню відмінність, і так Запечені роли - готовий рол на основі рису зовні або загорнутий в лист норі з різними начинками, запечений в інфрачервоній пічці. Спосіб приготування дуже близький до класичних ролів, але після чого готове блюдо ріжеться на порції і викладається в грубку. Дані суші можуть просто запікатися або з додаванням соусів на верх на основі сиру філадельфія, ікри мосого, майонезу з гострим соусом кімчі, а так із звичайним сиром, що плавиться на ролах. Можемо з упевненістю сказати, що ви залишитеся задоволені від незвичайного смаку гарячих ролів, вмокаючи їх у соєвий соус. Смажені роли теж недалекі від приготування класики. Процес приготування полягає в тому, коли приготовлений рол, він не ріжеться на частини, а обвалюється в темпурі (заготівля тіста на основі темпурного, рисового борошна та яйця). Далі кидається рол в киплячу олію і витримується недовгий час, при цьому трохи темпура збільшується в розмірах. У результаті виходить дуже красивий і золотистий колір, який дуже смачно пахне. Гарячі роли ріжуться на частини й одразу готові до вживання, за бажанням поливаються соусом унаги. Для багатьох хто ніколи не куштував гарячі страви, можуть стати одними з улюблених страв японської кухні.